Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Onderzoek naar verwoestende brand Goes

Toegevoegd: 11-08-2018, 13.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Politie en brandweer doen samen onderzoek naar de brand die vannacht in Goes en een schuurtje en een woning verwoestte. Ook een tweede brand zou worden onderzocht.


De brand begon vannacht rond 02.30 uur in een schuurtje achter een woning aan de Buys Ballotstraat. De vlammen grepen echter snel om zich heen en de brand breidde zich uit naar een grotendeels houten woning aan de Rietweg. Er kwam vervolgens zo veel rook vrij dat de Veiligheidsregio Zeeland een NL-Alert uitstuurde om omwonenden te adviseren ramen, deuren en ventilatieroosters te sluiten.

Zowel de afdeling Forensische Opsporing van de politie als het team Brandonderzoek van de Veiligheidsregio Zeeland waren vanmiddag bij de woning aan de Rietweg om nader onderzoek te doen naar het ontstaan van de brand. Volgens een politiewoordvoerder wordt bekeken of er sprake is van brandstichting.

Een kwartier na het uitbreken van de grote brand werd in de circa 250 meter verderop gelegen W. F. Hermanslaan ontdekt dat een klikobak in brand stond. Politieagenten zouden vanmiddag ook dit brandje hebben onderzocht en de betreffende klikobak hebben meegenomen voor onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (11-8-2018 om 14:33)
Iets wat m.i. (veel) strenger bestraft mag: willens en wetens de dood inzetten en niet weten waar die stopt ..!!
Cookie-instellingen beheren