Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Verdachte steekincident Terneuzen weer vrij

Toegevoegd: 11-08-2018, 18.57 uur
Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland De Jong

TERNEUZEN - De 43-jarige man die donderdagavond werd aangehouden na een steekincident in Terneuzen is weer in vrijheid gesteld.


Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is de man vanmiddag na verhoor in vrijheid gesteld. Hij is gedagvaard voor de politierechter in Middelburg en zal zich op 13 december moeten verantwoorden over zijn (poging tot) (zware) mishandeling.

De verdachte zou rond 22.10 uur tijdens een ruzie in een opvanglocatie van het Leger des Heils aan de Terneuzense Stationsweg een 32-jarige man hebben gestoken met een aardappelschilmesje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meisje (12-8-2018 om 10:49)
Waarom pas 13 december? Zo lang kan hij nog lekker van zijn vrijheid genieten. Dit is een rechtsysteem in NL . Ik weet wel zolang er geen officiele veroordeling is mag je niet spreken van een dader maar toch. Zo gaat het toch iedere keer. Waarom duurt het zolang allemaal?
Cookie-instellingen beheren