Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Drie hardleerse wildkampeerders beboet

Toegevoegd: 12-08-2018, 11.13 uur
De strandslapers werden betrapt bij Westkapelle.
De strandslapers werden betrapt bij Westkapelle.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De politie heeft vannacht twee personen beboet die ondanks een eerdere waarschuwing waren gaan slapen op het strand bij Westkapelle.


Volgens de politie waren de twee strandslapers gewaarschuwd dat zij bij de Joossesweg niet mochten kamperen in de open lucht. Later bleken ze toch gewoon de nacht door te willen brengen op het strand. Dat leverde hen beide een boete op.

De politie waarschuwde ook nog 21 wildkampeerders op parkeerplaatsen langs de kust. Zij vertrokken wel netjes, op één uitzondering na. Deze persoon ging alsnog slapen in zijn camper en werd daarom eveneens beboet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (16-8-2018 om 15:47)
Inderdaad Nederland en dus ook Zeeland wordt steeds smaller. Ik vind wel dat als men dit gaat doen, wildkamperen, heb dan wel het fatsoen om je rommel mee te nemen als je weggaat.
Edith (12-8-2018 om 15:44)
Je mag ook echt helemaal niets meer. Slapen op het strand ooh ooh ooh wat een bandieten.kinderen moeten meer naar buiten maar buiten mag helemaal niets meer. Kennen we het woord kattenkwaad eigenlijk nog wel??
bert kaiser (12-8-2018 om 15:25)
ik wou dat de gemeente Terneuzen ook zo actief was ,maar hier gedogen ze alles wat ze niet kunnen (of willen) handhaven
Remco (12-8-2018 om 15:21)
@Bram als ik zie op de foto wat voor een rotzooi er ligt op het strand is het terecht dat er wat de politie hier tegen optreed. Maar al te vaak kom ik zulke verlaten kampjes tegen op het strand waar men het nodig vind om alle rotzooi achter te laten. Daarbij , een gewaarschuwd mens.....
LW (12-8-2018 om 12:54)
Heel goed dat er dit jaar zo opgetreden wordt tegen wildkamperen. Naast dat het schadelijk is voor campings dumpen ze hun afval ook gewoon waar ze het uitkomt, dat is meestal niet in de prullenbak!
Bram (12-8-2018 om 12:22)
Wat een flauwekul je mag hier in Nederland helemaal niets meer wat geeft het nu dat je op het strand wil slapen Daar doe je toch niemand kwaad mee toen is vroeger jong was kon dit gewoon Ik heb medelijden met mijn kleinkinders als het zo doorgaat met nederland dan morgen kinders Alleen nog in de achteruin spelen en leven iets leuk ondernemen mag gewoon niet in Nederland jammer hoor
Cookie-instellingen beheren