Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Demonstratie met heli in Sint Philipsland

Toegevoegd: 12-08-2018, 11.17 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Een SAR-helikopter heeft zaterdagmiddag een demonstratie gegeven tijdens de jaarlijkse watersportdag in Sint Philipsland.


De helikopter arriveerde rond 16.00 uur bij de haven. Even hiervoor was een 'slachtoffer' te water geraakt en aan de helikopterbemanning de taak om deze op te pikken. Hierna werd het slachtoffer door iemand van de bemanning naar beneden gelaten en op een bootje afgezet.

Het was overigens tot op het laatst onzeker of de demonstratie doorgang kon vinden aangezien de helikopter ook gewoon inzetbaar was voor echte reddingsacties. Gelukkig waren die er niet en kon het publiek getuige zijn van de spectaculaire 'redding'.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren