Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt tegen verkeersbord

Toegevoegd: 12-08-2018, 11.23 uur
De automobilist had ruim 3,5 keer te veel alcohol gedronken.
De automobilist had ruim 3,5 keer te veel alcohol gedronken.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is vannacht een 54-jarige man uit Hulst aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een ongeluk had veroorzaakt.


Toen agenten ter plekke kwamen, stond een auto op de verkeerde weghelft. De bestuurder gaf aan dat hij een aanrijding had gehad met een andere auto. "De man was echter zo dronken dat hij niet doorhad dat dit andere voertuig, blauw van kleur en met een grote witte pijl, een verkeersbord was", zo vertelt de politie.

De man werd aangehouden en op het bureau bleek dat hij ruim 3,5 keer te veel alcohol had genuttigd. Het rijbewijs van de man is ingenomen. Buitenom de straf voor het rijden onder invloed zal de man ook de schade aan het verkeersbord moeten vergoeden. Ook zal de schade aan zijn voertuig niet door de verzekering worden vergoed aangezien hij onder invloed van alcohol reed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taas (12-8-2018 om 15:53)
Er zijn mensen?? die het nooit leren,,dus ook niet meer voor een rijbewijs,Over en uit.Vraagt maar een OV jaarkaart aan.b.d
Cookie-instellingen beheren