Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor patiënt in Middelburg

Toegevoegd: 13-08-2018, 14.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter is vanmiddag geland bij Arnemuiden vanwege een medische noodsituatie in Middelburg.


Rond 13.00 uur werden twee ambulanceteams en de politie met spoed naar een woning aan de Rustenburgstraat in Middelburg gestuurd. Binnen tien minuten werd ook de traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Rond 13.25 uur werd de patiënt met spoed onder politiebegeleiding naar Arnemuiden gebracht. Daar landde even later het Rotterdamse traumateam naast de Oude Rijksweg. De arts en de verpleegkundige uit de helikopter hebben zich vervolgens bij het ambulancepersoneel gevoegd. Hierna is het slachtoffer rond 13.55 uur per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Tijdens het landen en opstijgen zette de politie de weg tijdelijk af.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750