Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de weg, botsing met scooter

Toegevoegd: 13-08-2018, 14.19 uur
Auto van de weg, botsing met scooter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Een automobilist die vannacht van de weg raakte bij Oostkapelle heeft daardoor een scooterrijder ten val gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 01.30 uur op de Grijpskerkseweg. Volgens de politie kwam de automobilist vanuit de richting van Grijpskerke en reed deze richting Oostkapelle toen het voertuig in de berm raakte. Er werd een stuurcorrectie uitgevoerd maar hierdoor raakte de auto met één van de portieren een boom.

De auto schoot door naar het naastgelegen (brom)fietspad. Hier reed op dat moment een scooterrijder. Deze had een passagier achterop en beiden kwamen ten val. De twee werden nagekeken door de ambulancedienst maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De automobilist is nog wel voor controle naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren