Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Vlissinger nog 2 jaar in tbs-kliniek na moordpoging

Toegevoegd: 13-08-2018, 15.32 uur
Het steekincident vond op 12 mei 2013 plaats.
Het steekincident vond op 12 mei 2013 plaats.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland De Jong

MIDDELBURG - De 37-jarige J. F. uit Vlissingen moet nog zeker twee jaar in een tbs-kliniek blijven. De rechtbank in Middelburg heeft dat maandag beslist.


F. werd in 2014 tot tbs met dwangverpleging veroordeeld voor een poging tot moord. Hij had in Vlissingen geprobeerd een medebewoonster met een mes om het leven te brengen. Omdat hij iets tegen de vrouw had, sneed hij haar met een mes in haar keel toen ze bij het aanrecht stond.

Inmiddels gaat het volgens de deskundigen van de tbs-kliniek waar F. verblijft goed. Hij mag onder begeleiding met verlof en de behandelaars gaan nadenken over de mogelijkheid van onbegeleid verlof. Ook is het de bedoeling om de vrijheden die hij heeft te vergroten en hem over te plaatsen naar de GGZ-kliniek De Mare in Halsteren. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750