Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Man vrijgesproken van ontucht kinderen

Toegevoegd: 13-08-2018, 15.46 uur
Man vrijgesproken van ontucht kinderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft de 48-jarige K. H. uit Axel vrijgesproken van het plegen van ontucht met de twee 8-jarige kinderen van zijn partner. Er was een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van een half jaar geëist.


De ontuchtige handelingen die H. zou hebben laten plegen, zouden hebben plaatsgevonden van 2011 tot en met medio 2013. Dat zou zijn gebeurd wanneer de toen 8-jarige kinderen hem koffie op bed kwamen brengen. K. lag regelmatig naakt in bed en als ze hem de koffie kwamen brengen moesten ze hem -volgens de kinderen - in zijn kruis kriebelen.

De rechtbank is van oordeel dat de verklaringen van beide zusjes niet voldoende zijn gebleken om te voldoen aan de voorwaarden die aan - in dit geval steunbewijs - worden gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robbie (17-8-2018 om 13:15)
Voorlopig heeft hij een stempel en is er niks bewezen
Bas (14-8-2018 om 15:25)
Staan jullie wel eens stil bij t idee dat hij misschien daadwerkelijk ook onschuldig kan zijn?
Kim Lippens (13-8-2018 om 22:04)
Erg!!!! Hoe kan je dit de mensen aandoen om zo iemand zonder straf te laten vrij lopen?
Kees (13-8-2018 om 18:29)
Oke dus de verklaring van 2 kinderen is niet voldoende om een pedofiel vast te zetten. Ja ze zijn nog niet volwassen he. En zolang er geen beeldmateriaal is mag deze viespeuk vrij rond blijven lopen
Cookie-instellingen beheren