Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Agenten trekken wapens bij arrestatie in Goes

Toegevoegd: 13-08-2018, 16.12 uur
Agenten trekken wapens bij arrestatie in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

GOES - Een 22-jarige man uit Hansweert is zondagavond in Goes aangehouden op verdenking van bedreiging. Agenten namen bij de aanhouding hun vuurwapen ter hand en droegen kogelwerende vesten.


Volgens de politie bood een man rond 17.45 uur hulp aan een gehandicapte jongeman die vertelde dat hij werd achtervolgd en bedreigd door een man op een scooter. De scooterrijder stopte kort hierop bij het tweetal en maakte vervolgens een beweging alsof hij een pistool vast had.

Korte tijd later zag de hulpvaardige man de scooterrijder weer rijden. Hij sprak hem aan en daarop zei de verdachte dat hij een pistool zou gaan halen. Gewaarschuwde agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de scooterrijder. Toen zij hem zagen rijden, herkenden ze de 22-jarige man.

Bij een woning in de wijk Goese Polder hebben agenten volgens een speciale aanhoudingsprocedure voor vuurwapengevaarlijke verdachten de man gearresteerd. Ze namen daarbij hun vuurwapen ter hand en droegen kogelwerende vesten. Er werd een doorzoeking gedaan in de woning maar hierbij werd geen vuurwapen gevonden.

De verdachte is in verzekering gesteld en wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (14-8-2018 om 00:34)
Net als vroeger een flinke pak op z'n billetjes.
Cookie-instellingen beheren