Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Gekantelde vrachtwagen N61 weggesleept

Toegevoegd: 14-08-2018, 02.26 uur
De combinatie is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee.
De combinatie is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SCHOONDIJKE - De N61 bij Schoondijke is weer vrijgegeven voor het verkeer. Maandagavond kantelde er op de rotonde een vrachtwagen waardoor de weg moest worden afgesloten.


Het ongeluk vond rond 20.00 uur bij de kruising Middenweg (N61) - Lange Heerenstraat (N253) - Rondweg Schoondijke (N676). De vrachtwagen reed ook een lantaarnpaal omver. Er werden direct twee ambulanceteams en meerdere brandweerwagens opgeroepen. De chauffeur is door de brandweer uit de cabine gehaald, maar raakte niet gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de combinatie weer op zijn wielen gezet en weggesleept. De weg kon rond 02.00 uur weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren