Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Incident Vlissingen steekpartij, 3 arrestaties

Toegevoegd: 14-08-2018, 11.00 uur
Politie-onderzoek in de Molenstraat vannacht.
Politie-onderzoek in de Molenstraat vannacht.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland De Jong

VLISSINGEN - Het politie-onderzoek vannacht in Vlissingen draait om een vermoedelijk steekincident. Dat meldt de politie, die drie verdachten heeft aangehouden.

Volgens de politie kreeg men rond 21.30 uur een melding dat een man ernstig gewond over de Molenstraat in Vlissingen liep. De man bloedde en twee omstanders verleenden eerste hulp. Het 20-jarige slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

In de directe omgeving werden drie personen aangehouden. Het gaat om twee 21-jarige mannen uit Meliskerke en Vlissingen en een 19-jarige vrouw uit Vlissingen. Zij zitten vast op verdenking van zware mishandeling c.q. poging doodslag. De politie vermoedt dat er sprake was van een steekpartij.

Over de aanleiding van het voorval is nog niets bekend. De politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen spreken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (8-9-2018 om 11:52)
Wat een watjes, kunnen het niet met gewoon normaal (uit)praten meteen als stelletje kleine kinderen hun kikkertjes meenemen hè hadden ze ook hun steentje en luiers bij?
EM (14-8-2018 om 13:41)
Bah wat een gruwelijk misdrijf daders lang en hard straffen indien zij schuldig zijn !