Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 15-08-2018, 03.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - Bij een verkeersongeval in Vrouwenpolder is in de nacht van dinsdag op woensdag één persoon zwaargewond geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 01.45 uur plaats op de Koningin Emmaweg. Een bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Drie ambulances en de brandweer zijn met spoed ter plaatse gekomen. Ook een traumahelikopter landde om assistentie te verlenen.

Twee personen raakten gewond. Eén van hen is met een ambulance naar he ziekenhuis gebracht. Het andere slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De Koningin Emmaweg is na het ongeval afgesloten voor het verkeer. Er zal nog onderzoek gedaan worden na de toedracht van de aanrijding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750