Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Forse rookontwikkeling bij brand in woning Zoutelande

Toegevoegd: 29-09-2006, 11.56 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

ZOUTELANDE - Een brand in een woning aan de D. Koddelaan in Zoutelande heeft vrijdagmorgen grote schade aangericht.

De brand brak rond tien voor negen uit in de keuken en zorgde voor veel rookontwikkeling. De brand is waarschijnlijk ontstaan door een pannetje met boenwas op het vuur dat oververhit is geraakt.

De bewoonster die samen met een schilder in het huis bezig was kon zich op tijd in veiligheid stellen. Brandweerploegen uit Zoutelande en Koudekerke zijn ingezet om de brand te bestrijden.

De brandweer van Domburg is ter plaatse geweest voor het ventileren van de woning. Stichting Salvage is ter plaatse geweest om de schade te beoordelen, deze bedraagt ten minste 30.000 euro. De bewoners zijn extra gedupeerd omdat de woning net helemaal was opgeknapt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren