Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 87 km

Elfde editie Rescue Vlissingen van start

Toegevoegd: 15-08-2018, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend de elfde editie van Rescue Vlissingen officieel van start gegaan. Nog voor de officiële opening was het al aardig druk op en rond de Boulevards.


Voor vanmiddag staan diverse grote demonstraties op het programma. Rond 14.00 uur is er een grote demonstratie waarbij een zwaar ongeval wordt nagebootst. Een touringcar is op zijn zijkant beland en er zijn flink wat slachtoffers. Een groot aantal hulpverleners zal hier in actie komen om het incident tot een goed einde te brengen.

In de stand van HVZeeland.nl, te vinden bij cafetaria Fredsons, kunt u (zolang de voorraad strekt) een gratis beademingsmasker ophalen in sleutelhangervorm. Voor de kinderen liggen er duizenden kleurplaten klaar. Tot ziens?!


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren