Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Rescue Vlissingen weer erg druk bezocht

Toegevoegd: 15-08-2018, 14.41 uur - Update: 15-08-2018, 16.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Rescue Vlissingen wordt druk bezocht en dat is niet alleen goed te maken op de evenementenlocatie zelf. Op de toegangswegen naar Vlissingen is het druk en parkeerplaatsen in de omgeving zijn overvol.


Verkeer richting Vlissingen ondervindt op de snelweg al hinder en in de stad zelf wordt het niet veel beter. In de directe omgeving van de Boulevards staat het verkeer regelmatig volledig vast. Voetgangers die op de Boulevard zelf lopen, komen op sommige plekken maar nauwelijks vooruit. Politieagenten doen inmiddels een poging om de doorstroming te bevorderen.

De gemeente Vlissingen heeft vanmiddag rond 15.00 uur opgeroepen om niet meer met de auto naar het evenement te komen. Alle parkeerplaatsen stonden toen vol. "Maak gebruik van openbaar vervoer of kom op de fiets", zo adviseerde de gemeente.

Tegelijkertijd valt er natuurlijk wel een hoop te zien. Nadat rond het middaguur de officiële opening plaatsvond, zijn al diverse demonstraties gehouden. Onder meer op de Westerschelde was genoeg te zien. Spuitende blusboten, reddingsacties met helikopters en passerende vliegtuigen: het publiek keek zijn ogen uit.

Voor vanmiddag staan er een demonstratie van een redding op zee en een blusactie met een Chinookhelikopter op het programma. Ook zullen stuntvliegers hun kunnen laten zien en komen politiehonden en blusboten opnieuw in actie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (16-8-2018 om 09:15)
geweldige drukke rescue 2018 en met 100.000 bezoekers gemeten door het aantal telefoons dat aanwezig was de best bezochte rescue ooit..
Cookie-instellingen beheren