Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt rijbewijs Belgische man in

Toegevoegd: 15-08-2018, 15.01 uur
Politie neemt rijbewijs Belgische man in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst heeft de politie vannacht het rijbewijs van een Belgische automobilist ingenomen.


De 32-jarige Gentenaar reed over de Glacisweg toen hij door agenten aan de kant werd gezet omdat hij te hard reed. De man moest ook een blaastest ondergaan en die gaf aan dat de man vermoedelijk onder invloed van alcohol reed.

Er werd een ademanalyse gedaan en het rijbewijs van de man werd in beslag genomen. Met een dagvaarding op zak mocht hij weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janus (15-8-2018 om 16:02)
Ja en dan ? Een Belg kan in eigen land voor 48 euro weer nieuw rijbewijs kopen als hij aangeeft het verloren te hebben na in beslagname..Dus klink stoer maar heeft totaal geen effect.. En waarom is er niet gelijk drugstest gedaan ? Drugs word veel vaker misbruikt in het verkeer dan drank
Cookie-instellingen beheren