Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Groot busongeluk en blussen met helikopter

Toegevoegd: 15-08-2018, 16.06 uur
Dertig 'slachtoffers' bij een nagebootst busongeluk.
Dertig 'slachtoffers' bij een nagebootst busongeluk.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De grootste demonstraties van Rescue Vlissingen zitten er op: een groot busongeval en demonstraties met stuntvliegtuigen en een spectaculaire blusactie van een Chinookhelikopter met zogeheten bambi-bucket.


Tot 18.00 uur zijn er demonstraties met politiehonden, een blusboot en een helikopterbeloodsing. Rond 17.00 uur geef teamleider Mark Jefferies van de Global Stars nog een solo display met zijn stuntvliegtuigje.

Later is nog te zien hoe iemand wordt gered die over boord is geslagen en rond 17.30 uur gaat u terug in de tijd wanneer vanaf het strand een klassieke Kurt Carlsen reddingsboot te water wordt gelaten. Aansluitend vindt de afsluitende vlootschouw plaats.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren