Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Bestuurster Vrouwenpolder was dronken

Toegevoegd: 15-08-2018, 16.24 uur
De bestuurster is door de politie aangehouden.
De bestuurster is door de politie aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De bestuurster van de auto die vannacht in Vrouwenpolder tegen een boom reed, verkeerde onder invloed van alcohol. Dat zegt de politie.


Volgens de politie gaat het om een 19-jarige vrouw. Zij reed rond 01.45 uur op de Koningin Emmaweg tegen een boom. Een 24-jarige passagier die bij haar in de auto zat raakte zwaargewond. Het slachtoffer werd per traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De dronken bestuurster is door de politie aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vogeltje (19-8-2018 om 16:40)
Johanna, jij kijkt absoluut niet verder dan je neus lang is zeker? Dit bericht heeft niet alleen hierop gestaan maar ook op andere regio nieuws sites. De bestuurster had er wel wat meer op dan 1 biertje hoor. Héél wat meer. Misschien helpt het om niet alleen het nieuws van 1 bron te checken. 19 jaar, rijbewijs afpakken. Als je dan al begint en het leven van jezelf en anderen in gevaar brengt, dan ben je wat mij betreft geen rijbewijs waard.
W. Kruit (18-8-2018 om 11:47)
Johanna, wat heb ik toch een hekel aan mensen die alles maar goedpraten! In de titel staat al, dat ze dronken was. Als de politie naar buiten komt met de mededeling dat persoon onder invloed was, mag je er van uitgaan dat ze teveel had gedronken. Ze kunnen wat mij betreft, niet zwaar genoeg gestraft worden. Al heb ik maar één biertje op, ik rij geen meter; voor mij ligt de grens bij 0 promille...
nel (17-8-2018 om 16:31)
Nou Johanna kennelijk kan 1 biertje ook al voldoende zijn om een ongeval te veroorzaken. i biertje kan gewoon verkeerd allen als het hier al zo was hoor 1 biertje
Nel (15-8-2018 om 22:44)
Die jonge gastjes denken dat zij wel kunnen rijden ook al hebben ze drank op! Laat dit een goede les zijn en ik hoop dat de berijdster geheel herstelt
Johanna (15-8-2018 om 22:11)
Als de politie zegt dat de bestuurster onder invloed was van alcohol, wil dat niet zeggen dat ze dronken was! 1 biertje is ook onder invloed...ben je dan dronken?
Cookie-instellingen beheren