Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Rescue Vlissingen succesvol ten einde

Toegevoegd: 15-08-2018, 18.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanavond een einde gekomen aan een succesvolle elfde editie van Rescue Vlissingen. Volgens de organisatie waren er naar schatting 100.000 bezoekers. Dat zijn er nog meer dan de 80.000 van tijdens de vorige editie.


Dat deze editie zo veel bezoekers trok was niet alleen op het evenemententerrein zelf te merken. Toegangswegen liepen vol en op de A58 stond het verkeer vanaf Middelburg al vast. De gemeente Vlissingen riep ’s middags zelfs op om niet meer met de auto naar Rescue te komen omdat alle parkeerplaatsen overvol waren.

Thema voor dit jaar was volgens de organisatie van Rescue Vlissingen 'werving'. “Er is een schrijnend tekort in de hulpverlening. Of we het nu hebben over de vrijwilligers bij de brandweer, politie, defensie of de zorg: er zijn erg veel vacatures. Voordeel tijdens Rescue Vlissingen is dat je hier écht kennis kunt maken met diverse beroepsgroepen en direct in gesprek kunt gaan met de mannen en vrouwen uit het vak”, zo zei Rescue-woordvoerder Dennis Castel eerder vandaag.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Soldaat van oranje (16-8-2018 om 09:13)
Mooi evenement! Succes weer
Jokko van der Sneuk (16-8-2018 om 09:12)
geweldige goede samenvatting in deze video, zo word rescue 2018 goed weer gegeven en met 100.000 bezoekers gemeten door het aantal telefoons dat aanwezig was de best bezochte rescue ooit.. H.V Zeeland bedankt !!!
Marina Lobelle (15-8-2018 om 20:35)
Het was indrukwekkend en zelfs de kinderen mochten meedoen met spektakels. Zelfs de EHBO posten boeit me ook want ik heb zelf diploma gehaald voor de CURSUS EHBO .
Michelle (15-8-2018 om 19:41)
Mooi! Vlissingen staat ook weer op de kaart en wie weet levert dit een aantal banen op voor vrijwilligers etc. er is volop behoefte aan deze mensen!
Cookie-instellingen beheren