Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Hardrijder veroorzaakt ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 18-08-2018, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij de stoplichten van de kruising van de Guido Gezellestraat met de Alvarezlaan in Terneuzen heeft zaterdagmorgen een aanrijding plaatsgevonden waarbij drie voertuigen betrokken waren.


Het ongeluk gebeurde rond 10.50 uur. Volgens getuigen kwam een bestuurder van een zwarte Volkswagen Passat hard aanrijden over de Guido Gezellestraat richting de stoplichten. De bestuurder remde maar kon niet voorkomen dat hij op de kruising tegen twee andere auto’s aan botste.

De bestuurder kon zelf uit zijn wrak klimmen. Voor hem is een ambulance ter plaatse gekomen die de man naar het ziekenhuis heeft gebracht. Een andere betrokkene is ter plaatse nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Volgens de politie heeft de bestuurder van de Passat vermoedelijk meer dan 100 km/u gereden binnen de bebouwde kom. Hij kwam vanaf de Scheldeboulevard. De politie zoekt dan ook getuigen die het voertuig hebben zien rijden voor het ongeluk. Deze kunnen zich melden via 0900-8844.

Op dit moment wordt er nog technisch onderzoek gedaan en is de weg afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (19-8-2018 om 10:48)
Strak gezegd @Kees
melissa (19-8-2018 om 09:59)
Oke, dit is dus wel een geval van eenbaans maken en rotontonde neerzetten. Heel veel mensen rijden daar te hard, en die straat voor 's nachts volgens mij gebruikt als streetrace. (aan het geluid tehoren teminste) Als je daar een rotonde neer zet ben je van het gedonder af.
Frank (19-8-2018 om 09:21)
Slim Kees, een emg opleggen voor iemand die nooit meer mag rijden. Chapea
Michel (18-8-2018 om 22:38)
Ik hoop dat deze aso voor lange tijd zijn rijbewijs (als hij die heeft) kwijt is. Er rijden meer van deze soort aso´s rond in Terneuzen.
AD. (18-8-2018 om 22:26)
Dit is nog goed afgelopen want als er auto,s staan te wachten kan het ook zo zijn dat er voetgangers oversteken en volgens mij heb ik zo,n auto ook al eens als een idioot zien rijden en toen zat er een buitenlander in.
Adriaan (18-8-2018 om 20:20)
Dat er niet eerder een ongeval in de Guido Gezellestraat is gebeurd is een wonder , vanaf de stoplichten met de Jaap Edenlaan tot de Alvarezlaan zijn er onverantwoordelijke autobestuurders die menen zo hard ze kunnen over de Guido Gezellestraat te scheuren met snelheden die tegen de 100 km aankomen en dat in de bebouwde kom waar een groot bord met 50 km staat Vooral in het weekend is er absoluut GEEN snelheidsbegrenzing De kankerverwekkende uitlaatgassen waaien hierbij over de aangrenzende wijken , met alle gevolgen voor de gezondheid van de bewoners
Cookie-instellingen beheren