Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Hardrijder veroorzaakt ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 18-08-2018, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij de stoplichten van de kruising van de Guido Gezellestraat met de Alvarezlaan in Terneuzen heeft zaterdagmorgen een aanrijding plaatsgevonden waarbij drie voertuigen betrokken waren.


Het ongeluk gebeurde rond 10.50 uur. Volgens getuigen kwam een bestuurder van een zwarte Volkswagen Passat hard aanrijden over de Guido Gezellestraat richting de stoplichten. De bestuurder remde maar kon niet voorkomen dat hij op de kruising tegen twee andere auto’s aan botste.

De bestuurder kon zelf uit zijn wrak klimmen. Voor hem is een ambulance ter plaatse gekomen die de man naar het ziekenhuis heeft gebracht. Een andere betrokkene is ter plaatse nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Volgens de politie heeft de bestuurder van de Passat vermoedelijk meer dan 100 km/u gereden binnen de bebouwde kom. Hij kwam vanaf de Scheldeboulevard. De politie zoekt dan ook getuigen die het voertuig hebben zien rijden voor het ongeluk. Deze kunnen zich melden via 0900-8844.

Op dit moment wordt er nog technisch onderzoek gedaan en is de weg afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (23-8-2018 om 07:45)
Wij wonen aan de weg ernaast. Hoe hard er wordt gereden horen wij elke avond/nacht, het is niet normaal. Dat moet een keer fout aflopen. Politie ga er een keer in de avond uren staan vooral op de vrijdag en zaterdag. Dan kan de staats kast weer gespekt worden. Ook inderdaad de BMW 7 serie die hier door Terneuzen crosst doe er wat aan!!!!
wim (22-8-2018 om 07:17)
Wat moet de snelheid hoog geweest zijn om niet op tijd stil komen te staan om aan te sluiten bij de stilstaande auto,s bij een stoplicht, vermoedelijk een persoon die altijd te hard rijd en dan kom je wel een keertje je eigen tegen, ik vermoed dat hier wel een hoog prijskaartje aan zit te komen
Johan (19-8-2018 om 13:20)
Zie in Terneuzen regelmatig van die stoere gasten rondscheuren, vaak in een BMW. Het is de taak van de politie om er voor te zorgen dat zulke gekken hard worden aangepakt. Deze bestuurder had ook een voetganger dood kunnen rijden.
Arthur (19-8-2018 om 13:19)
Getinte ramen, lawaai uitlaat en debiel rijgedrag. De dader zou er wel weer van afkomen met een foei.
Marco Vlaeminck (19-8-2018 om 13:15)
Is dit de bestuurder die al meerdere ongevallen heeft veroorzaakt?
Alex (19-8-2018 om 13:06)
Gastje al eens keihard weg zien scheuren bij de Zuidpolder. Dacht na een paar weken rijbewijs dat hij al heeeeel goed auto kan rijden. De rest van de wereld kan er niks van. Kees, niks EMG. Zukke leren het nooit. Dus lekker met de bus en te voet. Blijft het rustig op de weg.
Cookie-instellingen beheren