Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop bij ongeluk Clinge

Toegevoegd: 18-08-2018, 21.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

CLINGE - Een 32-jarige automobilist uit Hulst is zaterdagavond met zijn auto bij Clinge van de weg geraakt. De auto kwam op zijn kop in een weiland tot stilstand.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 18.05 uur plaats op de Hoogestraat. De automobilist raakte met zijn Mercedes van de weg en kwam aan de andere kant van een sloot op zijn kop tot stilstand. Omstanders schoten de man te hulp. Er is een ambulance opgeroepen die de bestuurder ter plaatse heeft behandeld aan enkele verwondingen.

De politie heeft de bestuurder vervolgens meegenomen naar het bureau omdat hij onder invloed was. Zijn rijbewijs is dan ook ingevorderd. Volgens de website van de RDW was de auto ook niet verzekerd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (19-8-2018 om 15:39)
de 2e sukkel van deze week. niet verzekerd 400+9 € geen apk 140+9€ 2500 boete voor alcohol alcohol verkeer curses 1350€ en berging, opslag, zelf betalen want is niet verzekerd was hij wel verzekerd ook zelf betalen, bij drank in het verkeer keert men niet uit... gewoon even 5000€ lichter zeg maar en de auto total loss ....
Cookie-instellingen beheren