Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Aanhouding na brand in caravan Ritthem

Toegevoegd: 19-08-2018, 17.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - In de volkstuin aan de Donkereweg in Ritthem heeft zondagmiddag een felle brand gewoed in een caravan. Er is één persoon aangehouden voor brandstichting.


De brand ontstond rond 15.20 uur. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een waterwagen. Bij de plek waar de brand was stonden een aantal gasflessen. Er werd ook een ambulance opgeroepen voor een persoon die mogelijk rook had ingeademd. Deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse een 57-jarige omstander uit Vlissingen aangehouden. Hij wordt verdacht van brandstichting. Een klein halfuur na de eerste melding was de brand meester. De politie start een onderzoek naar de toedracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750