Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonden bij botsing met oldtimer

Toegevoegd: 19-08-2018, 19.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een oldtimer uit 1969 is vanavond bij een ongeluk in Vlissingen beschadigd geraakt. De klassieker moest worden weggesleept.


Rond 18.00 uur kwam een bestuurder van een Volkswagen Up door nog onbekende oorzaak in botsing met de 49 jaar oude MG Cabriolet. De oldtimer kwam na het ongeluk tegen een betonnen wand van een fietstunnel tot stilstand. Het ongeval vond plaats op de Sloeweg ter hoogte van de Weijevlietweg.

Volgens omstanders zijn de twee inzittende van de oldtimer gewond naar het ziekenhuis gebracht. Over hun letsel is verder niks bekend. Ook de toedracht van de aanrijding is nog onduidelijk. Bergingsbedrijf Kuzee heeft beide voertuigen weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (20-8-2018 om 17:37)
En niemand van de reageerders die het over de inzittenden heeft? Ik leef met ze mee. Die auto is uiteindelijk maar materiaal.
Sander (20-8-2018 om 14:23)
Gezien de schade aan beide auto's, weer iemand die denkt daar 'zomaar' de weg over te kunnen steken. Hoog tijd dat de gemeente daar gaat ingrijpen op dat gevaarlijke punt, voor het erger gaat aflopen. Wij waren daar exact 2 weken geleden ook slachtoffer van een verkeersongeval. Sterkte voor de inzittenden!
Karina (20-8-2018 om 13:37)
De opmerkingen over dit ongeval, een leuk autootje weliswaar maar mijn gedachten gaan meer uit naar de mensen die gewond zijn. Hoop dat het meevalt en sterkte gewenst.
ad (20-8-2018 om 12:44)
Dit soort wagentjes horen niet meer op de openbare weg, maar in 'n museum/garage thuis..:)
Huub (20-8-2018 om 09:33)
Die MG zien we dit seizoen niet meer op de weg.
Jokko van der Sneuk (20-8-2018 om 07:58)
wat zonde van deze mooie klassieker hopelijk is deze oldtimer wel getaxeerd (eens in de 3 jaar) anders zou de dagwaarde wel eens gebruikt kunnen worden in de uitbetaling.