Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor beledigen brandweermannen

Toegevoegd: 20-08-2018, 11.47 uur
Man opgepakt voor beledigen brandweermannen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSIJK - Een 32-jarige man uit Sint-Maartensdijk is in de nacht van zondag op maandag aangehouden op verdenking van brandstichting.


De hulpdiensten gingen zondag om 23.50 uur naar de Cornelis Vermuydenstraat na een melding van een buitenbrand. Achter een woning woedde een brand. De brandweer bluste de brand maar werd daarbij gehinderd door de verdachte. De man gedroeg zich recalcitrant en maakte beledigende opmerkingen naar de brandweerlieden.

De man was naar eigen zeggen onkruid aan het verbranden. Agenten hielden hem aan. Een blaastest wees uit dat hij onder invloed van alcohol was. Hij zit vast en wordt vandaag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (20-8-2018 om 17:55)
mijn mening is als iemand het dan zo nodig vind om de brandweer lastig te vallen dan zou ik denken men heeft een brandslang vast en als men daar de persoon in kwestie dan eens goed afkoelt dan stopt deze persoon misschien wel en zo niet dan helpt het misschien om hem een paar dagen op te sluiten. waarschijnlijk doet een paar dagen water en brood wonderen.
Cookie-instellingen beheren