Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Politie waarschuwt voor inbrekers Zaamslag

Toegevoegd: 20-08-2018, 16.01 uur
Politie waarschuwt voor inbrekers Zaamslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - De politie waarschuwt inwoners van Zaamslag voor inbrekers. Aanleiding is dat bij vier woningen in de Van Heetveldestraat een tandenstoker tussen de voordeur en de post is gevonden.


De politie vermoedt dat er inbrekers actief zijn. Door het plaatsen van een tandenstoker is te zien of de voordeur een tijdje niet open is geweest en dat mensen dus op vakantie zijn. Tot nog toe heeft de politie geen meldingen van woninginbraken in Zaamslag gekregen.

Eerder heeft de Belgische politie een soortgelijke waarschuwing gegeven over woningen in Evergem en Assenede. De politie roept inwoners van Zaamslag op alert te zijn en 112 te bellen als ze verdachte mensen zien rondlopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (21-8-2018 om 12:15)
Een deurbel camera is A niet duur en B heeft prima vermogen de inbreker goed in beeld te brengen
Cookie-instellingen beheren