Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto rolt in kanaal bij Oost-Souburg

Toegevoegd: 20-08-2018, 22.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Vlakbij de Draaibrug in Oost-Souburg is maandagavond een auto in het Kanaal door Walcheren terechtgekomen.


De hulpdiensten werden rond 20.25 uur met spoed opgeroepen maar er bleek niemand meer in het voertuig te zitten. De bestuurster was uitgestapt om een stukje te gaan lopen en vergat de handrem aan te trekken.

Twee roeiboten die langs voeren hielpen de brandweer door een touw vast te maken aan de auto zodat die naar de kant kon worden getrokken. Voor de berging zijn nog brandweerduikers ingezet. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto vervolgens uit het water getakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-8-2018 om 18:31)
@Bram, Hoop dat er niet teveel schade is????? Beetje erg totall loss denk ik. Tegenwoordig is het al voldoende als alleen bekabeling (met alle stekkers e.d) en computerkastjes waterschade hebben om een auto als totall loss te beschouwen. En mochten ze hem met een hoop kunst en vliegwerk toch nog aan de gang krijgen dan is deze auto super onbetrouwbaar de komende tijd door alle verdere oxidatie van alle elektrische verbindingen. Dit proces zet zich dan in jaren voort.
wim (22-8-2018 om 07:07)
Ja je zult het overkomen dat je auto in t,water ziet reiden gelukkig geen mensen in de auto, ik persoonlijk gebruik de handrem maar ook in zijn versnelling laten staan.
early bird (21-8-2018 om 21:12)
Ja, laten we de auto even op het fietspad zetten en een stukje wandelen, is ze blond of zo.
Moeder (21-8-2018 om 16:10)
Hier mag je toch niet komen met de auto?? Gelukkig dat ze er niet meer in zat....
bram (21-8-2018 om 03:44)
Ja, we zijn niet erg heuvelachtig hier in Zeeland, maar de handrem moet er toch op hoor als je de auto parkeert. Wel even schrikken voor deze bestuurder, maar een hele goede les voor straks (later). Hoop dat er niet teveel schade is.