Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Koe viel jongetje doelbewust aan

Toegevoegd: 21-08-2018, 14.29 uur
De hulpdiensten in Meliskerke gistermiddag.
De hulpdiensten in Meliskerke gistermiddag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MELISKERKE - De jongen die gisteren overleed in een weiland in Mariekerke werd aangevallen door een koe. Ooggetuigen hebben gezien dat de koe de 7-jarige jongen aanviel. Waarom het dier dat deed is niet bekend.


Het ongeluk gebeurde gistermiddag rond 17.30 uur. De jongen was in de wei om de koeien te verplaatsen toen het gebeurde. Het jongetje overleed ter plaatse. Zowel de omstanders die het zagen gebeuren als de toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor de jongen betekenen. De ooggetuigen hebben begeleiding aangeboden gekregen bij het verwerken van deze ongetwijfeld traumatiserende gebeurtenis.

Inmiddels is het politieonderzoek afgerond en is duidelijk dat het jongetje inderdaad gericht door de koe was aangevallen. Het gebeurt zeer zelden dat een koe oorzaak is van dodelijk letsel bij mensen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (27-8-2018 om 19:24)
veel sterkte aan de familie
wim (22-8-2018 om 06:53)
Wie ka nu zoiets verwachten van een koe die het jongetje aan mag neem dagelijks ziet het jongetje aanviel en komt te overlijden vreselijk als dat gebeurd,wij wensen de ouders en familie heel veel strekte toe die dit moeten meedragen in verdere leven.
Pieter (21-8-2018 om 19:40)
Wat intriest...ouders in de nabije toekomst veel kracht, wijsheid en acceptatie toegewenst!!
Cookie-instellingen beheren