Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Politie zoekt vermiste vrouw ‘s-Gravenpolder

Toegevoegd: 21-08-2018, 19.26 uur
De vermiste Angelique Raas uit ’s-Gravenpolder.
De vermiste Angelique Raas uit ’s-Gravenpolder.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

'S-GRAVENPOLDER - De politie heeft vandaag een oproep gedaan om uit de kijken naar de vermiste 50-jarige Angelique Raas uit ’s-Gravenpolder.


Raas verliet haar woning op maandag 13 augustus om 10.00 uur 's in een zwarte Suzuki Alto met het kenteken 05-JB-DS. Ze vertrok in depressieve toestand zonder legitimatie, telefoon en geld. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Angelique heeft een blanke huidskleur, een normaal postuur, bruin/zwart lang haar en bruin/zwarte ogen. Ze heeft een ingevallen gelaat, een vooruitgestoken kin en kan een bril dragen. Daarnaast loopt ze mank.

De politie roept iedereen die Raas heeft gezien, iets van haar heeft gehoord of de Zwarte Suzuki Alto heeft gezien, contact op te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (21-8-2018 om 20:34)
Zo een model Alto valt inmiddels toch meer op dan het huidige zou je denken. Misschien ook t vermelden waard ..
Cookie-instellingen beheren