Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij ruzie in Vlissingen

Toegevoegd: 22-08-2018, 10.18 uur - Update: 22-08-2018, 14.07 uur
Man gewond bij ruzie in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Dinsdagavond is een 39-jarige man uit Vlissingen bij een etagewoning in de Wilhelminastraat aangehouden op verdenking van een forse mishandeling. Hij zou een 67-jarige man met een tas bierblikken op zijn hoofd hebben geslagen. De mannen zijn bekende van elkaar.


De verdachte is bij het slachtoffer op bezoek in zijn woning. Op dat moment zijn er meerdere personen aanwezig die samen bier drinken. Op een gegeven moment is de drank op en de verdachte gaat op verzoek van het slachtoffer naar de supermarkt om nieuwe voorraad te halen. Als deze omstreeks 20.15 uur terugkomt bij de etagewoning slaat hij het slachtoffer met de tas met bierblikken op zijn hoofd. Aansluitend verkoopt hij hem nog enkele klappen. Omdat de verdachte niet tot bedaren te brengen is, belt één van de andere aanwezigen de politie.

Als opgeroepen agenten op het adres aankomen, zien zij dat de verdachte probeert weg te lopen. Hij is onmiddellijk aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar een politiecellencomplex. Het slachtoffers is voor behandeling van zijn verwoningen naar het ziekenhuis gebracht. De amokmaker is flink onder invloed van alcohol en zou ook drugs gebruikt hebben. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-8-2018 om 07:34)
Zo zie je weer dat te veel drank zeer veel ellende brengt wat kan een mens door eigen schuld zo ook hier zijn eigen in de problemen brengen maar ook voor een ander die daar de dupe van is.
Cookie-instellingen beheren