Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Nog twee jongens opgepakt voor beroving

Toegevoegd: 22-08-2018, 15.13 uur
Agenten bij de aanhouding afgelopen maandag.
Agenten bij de aanhouding afgelopen maandag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Vanmorgen zijn twee jongens ( 14 en 17 jaar) uit de gemeente Vlissingen aangehouden op verdenking van medeplichtigheid in een berovingszaak nabij het NS station in Oost-Souburg. Maandag is al een 16-jarige jongen aangehouden.


Op 11 mei jl. werden nabij het station twee 17-jarige Middelburgse jongens op gewelddadige wijze beroofd door drie straatrovers. De slachtoffers zaten rond 01.30 uur op een bankje langs het kanaal. Op een gegeven moment kwamen er vanaf de Draaibrug drie straatrovers op de slachtoffers af. De jongens werden door drie straatrovers geschopt en geslagen. Ook werd er gedreigd met een mes.

De slachtoffers moesten aan het trio hun mobiele telefoons afgeven. Eén van de slachtoffers liep een hoofdwond op. De slachtoffers werden ter plaatse onderzocht en zijn doorverwezen naar de huisartsenpost.

De politie startte direct na het incident een onderzoek naar de daders. Vanmorgen zijn doorzoekingen gedaan in vier woningen. Daarbij zijn enkele goederen in beslag genomen. Het onderzoek is nog in volle gang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-8-2018 om 19:05)
Is dit niet schandalig snotneuzen van 14 en 17 jaar om nachts om 1,30 uur mensen aan te vallen op brute wijze zittende mensen die op een bankje zaten te schoppen en te slaan sluit dat tuig op voor vele jaren maar eerst het zelfde toetakelen als de mensen die op dat bankje zaten veel sterkte met deze personen
Cookie-instellingen beheren