Buitenbrand langs N57 Vrouwenpolder

Toegevoegd: 22-08-2018, 20.12 uur

De brandweer bij Vrouwenpolder.
De brandweer bij Vrouwenpolder.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De brandweer heeft vanavond langs de N57 ter hoogte van Vrouwenpolder een buitenbrand geblust. De weg werd korte tijd afgesloten.

De brand ontstond rond 18.30 uur ter hoogte van het Veerse Meer. Volgens de brandweer stond er een stuk natuurgebied van 25 bij 25 meter in brand. Omdat het nog steeds erg droog is in de natuur, schaalde de brandweer op naar middelbrand. De brandweer had het vuur snel onder controle.

De brand is bestreden met twee blusvoertuigen en een waterwagen. Rond 19.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Tijdens de brand stond er op de N57 in beide richtingen een file.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-8-2018 om 07:22)
Voorzichtigheid geboden dikwijls zie je een peuk van een sigaret weg gooien pas op met deze enorme droge periode wat zeer brandbaar is,