Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto’s botsen op N57 bij Middelburg

Toegevoegd: 22-08-2018, 20.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Meerdere personenauto’s zijn vanavond op de N57 ter hoogte van Middelburg op elkaar gebotst. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond 18.15 uur plaats op de rijbaan van Serooskerke in de richting van Middelburg net voor de rotonde met de President Rooseveltlaan. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken. Er is een ambulance ter plaatse geweest die diverse betrokkenen, waaronder enkele kinderen, heeft onderzocht. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de drie beschadigde auto’s weg te slepen. Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend gemaakt. De verkeer kon over één rijbaan passeren wat voor een korte file zorgde.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (23-8-2018 om 02:16)
Duidelijk geval van te weinig afstand houden, vette boete geven net als in Australie..Als je achterop knalt op een 80 km weg heb je te dicht op voorganger gereden
Cookie-instellingen beheren