Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk met lijnbus

Toegevoegd: 23-08-2018, 10.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

BIGGEKERKE - Bij een ongeval op de Rondweg Biggekerke bij Biggekerke is donderdagmorgen iemand gewond geraakt.


Rond 09.20 uur kwamen een personenauto en een lijnbus met elkaar in botsing. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Koudekerkseweg. Volgens omstanders vond het ongeval plaats toen de lijnbus vanaf de Koudekerkseweg de Rondweg Biggekerke op wilde draaien en daarbij de auto over het hoofd zag. De auto kwam zwaar beschadigd tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest omdat een inzittende van de personenauto letsel had opgelopen. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over het letsel is nog niks bekend gemaakt.

De passagiers uit de lijnbus zijn na de aanrijding overgestapt in een andere bus. De beschadigde bus kon na het invullen van de schadeformulieren zijn weg vervolgen. De auto is weggesleept door bergingsbedrijf Van Halst.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (23-8-2018 om 21:49)
ongeluk zit in een klein "hoekje" in dit geval... de lijnbus is beschadigd op een klein hoekje zie ik.. de Saab is er langs gegleden zie ik... ik rij daar ook elke dag, uiteraard met gepaste snelheid... op rotondes gebeuren de vreemdste dingen... zie de vele artikelen bij H.V Zeeland..
Kees (23-8-2018 om 18:22)
Altijd oppassen bij lijnbussen. Die draaien zo de weg op
sterkte (23-8-2018 om 11:36)
Sterkte gewenst voor de bestuurder van de cabrio. Wel gelukkig dat deze in een degelijke auto reed en niet in een of ander klein koekblikje, dat ziet er altijd zo gevaarlijk uit......