Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na bedreiging Terneuzen

Toegevoegd: 24-08-2018, 20.10 uur
Man opgepakt na bedreiging Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 29-jarige man is vanochtend opgepakt in Terneuzen omdat hij een inwoonster van Terneuzen in haar huis bedreigd zou hebben.


Rond 08.00 uur kreeg de politie een melding dat er een ruzie was in een huis. Tijdens de melding werd het telefoongesprek verbroken. Agenten namen poolshoogte. Een vrouw opende de deur en verklaarde dat er een man binnen was geweest die alles wilde meenemen en met een mes dreigde.

Buiten zag een agent de verdachte op het dak klimmen. Hij droeg tassen mee. De agenten volgden de man maar konden nergens op het dak klimmen. Een behulpzame buur bood een ladder aan. Een van de dienders klom op het dak en zocht naar de man. De agenten zagen hem nergens, maar er stond bij een van de huizen wel een deur open.

De agenten wisten dat het huis onbewoond was en gingen de woning binnen. Omdat de man misschien een mes bij zich had, werd een hondengeleider gevraagd te assisteren. Op zolder vonden zij de verdachte. Hij is aangehouden. De politiehond hoefde niet ingezet te worden.

Op het bureau bleek uit een drugstest dat de man onder invloed was van verdovende middelen. Hij is ingesloten voor verhoor. In een tuin vonden agenten nog een tas waarin hennep zat. Deze


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (24-8-2018 om 23:28)
stoere man hoor een vrouw bedreigen met een mes, ik hoop dat je een pak slaag krijgt een dezer dagen dat je voorlopig kreupel loopt. Bumper:
Cookie-instellingen beheren