Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man in Zaamslag mishandeld na aanrijden puppy

Toegevoegd: 30-09-2006, 00.45 uur
Door: Politie Zeeland

ZAAMSLAG - Donderdagochtend tussen 11.20 uur en 11.30 uur is een 51-jarige man uit Terneuzen, aan de Eendragtweg in Zaamslag, mishandeld.

De man reed rond 11.20 uur op zijn fiets over de Zeedijk komende uit de richting van Terneuzen en gaande in de richting van Kloosterzande. Voor hem liep, in dezelfde richting, een man met ongeveer 9 honden (voornamelijk pups).

De 51-jarige fietser belde enkele malen omdat hij wilde passeren maar de man met de honden reageerde niet. Toen de fietser uiteindelijk dan toch voorbij reed, reed hij over een van de pups heen. Hierop werd hij door de eigenaar van de honden geslagen.

Ook gaf de man de fietser een kopstoot en duwde hem met fiets en al van de dijk. De 51-jarige man hield aan de mishandeling o.a. een blauw oog, schaafwonden en een pijnlijke benen, voeten, rug en pols over. Op het moment van de mishandeling waren er op het water twee personen aan het werk op een soort vlot.

Ook zijn er enkele auto’s langsgereden, waaronder een gele, kleine auto. De politie zou graag in contact komen met deze personen (omdat ze mogelijk getuige zijn geweest van de mishandeling). Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750