Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buren melden inbraak in Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2018, 11.32 uur
Buren melden inbraak in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op de Breeweg in Middelburg zijn zaterdagnacht twee mannen aangehouden voor inbraak. Alerte buren melden de diefstal.


Door een harde knal werd de buurvrouw rond 04.30 uur wakker. De buurman belde de politie, de bewoners van het huis waren niet thuis. Hij vermoedde een inbraak. Agenten zagen dat er een deur openstond van het huis.

Aan twee kanten van het huis namen de dienders plaats. In het huis was niemand meer aanwezig. Daarom startten de agenten een zoektocht in de omgeving. In de achtertuin van het huis en een tuin van buren werden de verdachten (24 en 33 jaar) gevonden.

In een tas die de tweede dief bij zich had, zaten sieraden zoals horloges. De spullen zijn in beslag genomen. Een onderzoek is gestart. De bewoner is ingelicht over de inbraak en de aanhouding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren