Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Dronken automobiliste van de weg gehaald

Toegevoegd: 27-08-2018, 10.53 uur
Dronken automobiliste van de weg gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Een 40-jarige vrouw uit Vlissingen is gisteravond haar rijbewijs kwijtgeraakt nadat bleek dat ze meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol achter het stuur zat.


De vrouw reed over de Sloeweg-Noord in de richting van de Westerscheldetunnel. Agenten zagen de auto slingeren en zette de bestuurster aan de kant.

De vrouw heeft op het bureau moeten blazen en hieruit bleek dat zij meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, waarna haar rijbewijs is ingevorderd. De officier van justitie moet nu beslissen welke straf de vrouw krijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
raya (29-8-2018 om 16:35)
Helemaal met jou eens Michelle
willem. (29-8-2018 om 10:27)
inderdaad: rijbewijs innemen en nooit meer terug geven. iemand die zich niet beheersen kan en toch gaat rijden heeft geen recht op een rijbewijs. dat zou ook moeten gelden voor drugs en mobieltje. de straffen van een paar honderd euro helpen toch niet.
Michelle (27-8-2018 om 11:07)
Niet zo moeilijk. Nooit meer achter het stuur!
Cookie-instellingen beheren