Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 165 km

Twee jongens opgepakt voor scooterdiefstal

Toegevoegd: 28-08-2018, 10.50 uur
Twee jongens opgepakt voor scooterdiefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee jongens zijn maandagavond aangehouden op verdenking van poging diefstal van een scooter. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Middelburg en een 17-jarige jongen uit Vlissingen.


Een oplettende voorbijganger waarschuwde de politie omdat hij vermoedde dat de twee tieners rond 19.40 uur op de Segeersingel in Middelburg bij een fietsenstalling een scooter probeerde te stelen. Agenten troffen het duo bij de scooter aan.

Ze gaven toe dat de scooter niet van hen was en hadden geen aannemelijke verklaring voor wat ze aan het doen waren. Een van hen had een kleine boormachine bij zich. De jongens zijn aangehouden en zitten vast in cellencomplex Torentijd voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren