Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeval ’s-Heerenhoek overleden

Toegevoegd: 28-08-2018, 11.12 uur - Update: 28-08-2018, 11.28 uur
Het ongeval bij 's-Heerenhoek.
Het ongeval bij 's-Heerenhoek.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEERENHOEK - Het slachtoffer dat op 17 juli betrokken zwaargewond raakte bij een eenzijdig ongeval in ’s-Heerenhoek is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie weten. Het gaat om een 25-jarige man uit Nieuwdorp.


Het ongeval vond plaats op de Lange Noordweg. Vrijwel direct werden twee ambulanceteams, twee brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. Toen de hulpverleners arriveerden zat het slachtoffer nog in de auto.

De gewonde werd per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie laat weten dat het slachtoffer afgelopen weekend aan zijn verwondingen is overleden. Hij overleed zaterdag in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-8-2018 om 19:12)
Weer een overleden een man van nog maar 25 jaar door een eenzijdig ongeval , wij wensen de Familie heel veel sterkte toe voor de komende dagen
Moeder (28-8-2018 om 12:30)
Na zoveel tijd nog, triest. Sterkte voor de nabestaanden..
Popeye (28-8-2018 om 12:04)
Dat is erg! Was het slachtoffer niet meer bij kennis geweest sinds het ongeval?
Cookie-instellingen beheren