Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval A58 Kruiningen

Toegevoegd: 28-08-2018, 11.49 uur
Twee gewonden bij ongeval A58 Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Kruiningen zijn vannacht twee personen gewond geraakt.


Een 21-jarige bestuurder uit Rotterdam raakte rond 03.00 uur met zijn auto van de weg. Vermoedelijk lag er iets op de rijbaan waardoor het ongeluk ontstond. De auto sloeg over de kop en kwam in een greppel tot stilstand. Zowel de bestuurder als zijn 22-jarige bijrijder, ook afkomstig uit Rotterdam, konden zelfstandig uit de auto komen.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die beide slachtoffers heeft onderzocht. Volgens de politie is het duo voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte beschadigd en is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-8-2018 om 22:32)
@jaquelle, is dat geen vooroordeel? Want staat er ergens vermeld dat er nadien NIET op drugs is gecontroleerd dan? Stel er heeft echt iets op de weg gelegen dan is de oorzaak duidelijk lijkt me?
Jaquelle (28-8-2018 om 17:29)
Waarom is er niet op drugs ofzo gecontroleerd ??? Je kunt toch niet als politieagent zomaar alles aanzien als een 'ongeluk' ? De verzekering zou dit moeten verplichten zelfs, zoveel mensen gebruiken wiet e.d. achter stuur.. Altijd controleren voor de zekerheid, positief dan niks vergoeden !
Cookie-instellingen beheren