Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Auto gevonden in kanaal bij Rilland

Toegevoegd: 29-08-2018, 19.03 uur
De auto die in het water lag bij Rilland.
De auto die in het water lag bij Rilland.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - In de zoektocht naar de vermiste Angelique Raas uit 's-Gravenpolder heeft de politie vandaag in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland een auto gevonden. Het gaat niet om de auto gaat van de vermiste vrouw.


Rond 15.15 uur zag de politie met sonarapparatuur dat er vermoedelijk een auto in het water lag. Duikers van het arrestatieteam gingen het water in, maar constateerden dat het niet om de auto van de vermiste vrouw ging. De gevonden auto wordt wel onderzocht.

Sinds vandaag zoekt de politie in het water naar sporen van Angelique Raas die sinds 13 augustus vermist wordt. Op die dag verliet ze haar huis in depressieve toestand. De vrouw reed weg in een zwarte Suzuki Alto. Na de vermissing heeft de politie vijf tips binnengekregen. Naar aanleiding van een van de tips zocht de politie op meerdere plekken in Zeeland in het water.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (29-8-2018 om 23:38)
@mar; Ik vind en lees goed, ik vind dat uw reactie ongepast is. Het gaat hier om een al weken lange vermissing van een vrouw. En niet naar het vinden van zomaar een auto.
Joris (29-8-2018 om 21:25)
Is er iemand die een Honda Civic CRX mist? Hij is gevonden, beetje nat en roestig.
mar (29-8-2018 om 19:24)
zal je auto maar wezen en volgens mij geen ,,gewone,, auto zo te zien en vast gepikt of voor criminele avtiviteten gebruikt en daarna gedumpt
Cookie-instellingen beheren