Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief steelt fiets van brandweerman

Toegevoegd: 29-08-2018, 19.18 uur
Fietsendief steelt fiets van brandweerman
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Afgelopen maandag is tijdens de wekelijkse oefenavond de fiets van een brandweerman gestolen. De fiets stond geparkeerd achter de brandweerkazerne aan de Veilingweg in Sint-Annaland. De politie en brandweer zijn opzoek naar getuigen.


De brandweer van Sint-Annaland schrijft op Facebook "Helaas is iemand zo 'stoer' geweest om de fiets van een van onze collega's te jatten tijdens de oefenavond afgelopen maandag. Blijkbaar wordt het niet door iedereen gewaardeerd dat iemand zich inzet voor de gemeenschap... De fiets stond in de fietsenstalling achter de kazerne."

De politie is opzoek naar getuigen die meer weten van deze laffe diefstal. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (30-8-2018 om 18:18)
Een zeer laf persoon die steelt van een hulpverlener. Van mij mag zijn huis totaal afbranden
EM (30-8-2018 om 09:53)
idd ontzettend laf !
een inwoner (29-8-2018 om 21:21)
Niet te geloven als je dit leest .Zoo iemand die we echt niet kunnen missen . zyn fiets stelen .Die moet zich heel diep schamen .die dat zich op zn geweten heeft.
Cookie-instellingen beheren