Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in hooibalen bij Sint Philipsland

Toegevoegd: 30-08-2018, 10.03 uur
De brandweer in Sint Philipsland.
De brandweer in Sint Philipsland.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - De brandweer is donderdagmorgen vroeg uitgerukt voor een felle buitenbrand in een aantal hooibalen bij Sint Philipsland.


De brand werd rond 04.00 uur ontdekt aan de Campweg. De brandweer kwam ter plaatse met een blusvoertuig en een waterwagen. Vanwege de compactheid van de balen kon de brand niet eenvoudig geblust worden. In afwachting van een kraan om de balen uit elkaar te trekken heeft de brandweer een waterkanon op de hoop gericht.

De hooibalen zullen uit elkaar gehaald worden om deze verder te kunnen blussen. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (30-8-2018 om 23:16)
Wel heel raar. Want blijkbaar gebeurd dat met enige regelmaat op de Campweg in Sint-Philipsland en verder nergens op Tholen. En die bermbranden op de Campweg? Ontstaan die ook door broei? In het gemaaid gras? Er zit een vreemd luchtje aan deze fikjes.
AD. (30-8-2018 om 19:47)
Niet zo raar he want het hooi is droog van het land gekomen en dan een buitje erop en dus gaat het broeien dus vuur.
Anoniem (30-8-2018 om 18:34)
Wanneer zou de politie die brandjes aan de Campweg eens onder de loep nemen? Het brand daar wel vaak, en altijd nadat het heeft geregend! Allemaal wel heel toevallig!