Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weer auto gevonden in kanaal bij Rilland

Toegevoegd: 30-08-2018, 17.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - In de zoektocht naar de vermiste Angelique Raas uit 's-Gravenpolder is net als gisteren een auto in het Schelde-Rijnkanaal gevonden. Ook dit keer blijkt het niet om de auto van de vermiste vrouw te gaan.


De politie is vanmorgen opnieuw gestart met de zoekactie met behulp van sonarapparatuur. Agenten zagen hiermee wederom een auto in het water liggen. Vervolgens zijn er duikers van de politie opgeroepen die de auto hebben geborgen. Het bleek niet om de auto van de vermiste vrouw te gaan.

Angelique Raas uit 's-Gravenpolder is ruim twee weken spoorloos. Op de dag van haar vermissing reed ze weg in een zwarte Suzuki Alto. Naar aanleiding van tips zoekt de politie met duikers in het Schelde-Rijnkanaal.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (1-9-2018 om 06:30)
net als het vorige wrak dat uit dit kanaal gehaald werd , was het dak ook geplet zouden die wrakken geraakt zijn door een binnenvaarder ?? deze wagens zijn behoorlijk geplet zie ik... iemand nog een suggestie... dat is altijd welkom.
Jokko van der Sneuk (1-9-2018 om 06:22)
een zeer mooie foto reportage van de berging van dit wrak.. ik denk zelf dat er wel eens wat meer gescand kan worden in de kanalen... want er zal nog wel meer liggen.. deze lag er al jaren las ik ergens...
Jokko van der Sneuk (31-8-2018 om 05:25)
de familie van Angelique, hoopt op een ontdekking, maar Belgie is ook zo dichtbij.. iedere auto die door de tunnel gaat, word een foto van gemaakt... geld telefoon enz was niet aanwezig tijdens haar verdwijning maar een t tag misschien wel...?? en er staan wel meer camera's die elke auto op beeld zetten..ivm controle verzekerd/apk zo kan je de zoekgebieden bepalen... die zwarte suzuki alto moet toch ergens zijn.. beter vaker het kenteken vermelden in de media berichten... stond er eerder ook al bij
Wen (30-8-2018 om 19:57)
Nieuw auto kerkhof ontdekt... Hoop voor de familie van Angelique dat er snel een einde komt aan alle onzekerheid dat ze snel gevonden wordt. Sterkte
Jan (30-8-2018 om 19:39)
en er liggen er nog veel meer
Joris (30-8-2018 om 18:34)
Peugeot 205 gevonden. Mist u er een? Het lijkt wel een dumpplaats van autowrakken dat kanaal.