Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man krijgt taakstraf voor zedendelict

Toegevoegd: 30-08-2018, 20.54 uur
Man krijgt taakstraf voor zedendelict
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 27-jarige R. van D., een oud-inwoner van Hulst, is donderdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur.


Van D. kreeg deze straf voor een zedendelict in 2016 toen hij probeerde een dertienjarig meisje te verleiden. Hij kwam in aanraking met haar tijdens een zomerkamp in Vogelwaarde en ze bleven via snapchat contact houden.

Na enige tijd veranderde de toon en kregen zijn berichtjes een andere inhoud. Op zijn aandringen maakten ze een afspraakje en werd er volgens Van D. geknuffeld. Ook stuurde hij haar een filmpje waarop hij zichzelf seksueel bevredigde. Toen hij erachter kwam dat ze ook berichten van hem op haar mobieltje had opgeslagen maakte hij een eind aan hun contact.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (1-9-2018 om 14:04)
Ik begrijp nooit dat je voor dat soort zaken maar een taakstrafje krijgt. En wordt zo'n persoon nu in de gaten gehouden of kan hij gewoon onbelemmerd zijn gang gaan? Want die behoefte zal echt niet verdwenen zijn en er mogen geen slachtoffers vallen.
Cookie-instellingen beheren