Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 319 km

Scholieren van fiets geduwd bij Oostdijk

Toegevoegd: 01-09-2018, 16.21 uur
Scholieren van fiets geduwd bij Oostdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTDIJK - Donderdagmiddag zijn drie scholieren op het fietspad langs de Oude Rijksweg moedwillig geduwd en van hun fiets gevallen. De politie is op zoek naar getuigen.


Twee jongens (13 en 12) en een meisje (12) rijden die middag omstreeks 16.15 uur op het fietspad langs de Oude Rijksweg van Goes richting Krabbendijke. Onderweg komen zij een fietser tegen die richting Goes rijdt. Tijdens het passeren geeft deze ineens een harde duw waardoor de slachtoffers met hun fiets omvallen.

Aan de val houden zij pijnlijke ribben en schouders, kapotte handen en dikke knieën over. Ook zijn hun fietsen beschadigd. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Daarnaast zoekt de politie de bestuurder van een witte bestelbus met daarop groene letters.

Update 19.45 uur: De bestuurder van het witte busje heeft zich bij de politie gemeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwmeermin (3-9-2018 om 21:44)
@Edwin, ik dacht precies hetzelfde! Maar meestal rond dat tijdstip fietsen ze dan de andere kant op. Het is zelfs zo erg dat oudere mensen bepaalde routes mijden op tijdstippen dat de scholen in- en uitgaan.
Ko (3-9-2018 om 21:10)
Als kinderen van 12-13 jaar met zijn drieën naast elkaar fietsen lijkt mij dat nog geen reden om ze van de fiets af te duwen!! Zeker als je zelf volwassen bent (wat leeftijd betreft)
Popeye (2-9-2018 om 09:42)
Heeft zo n fietspadrijbaanverdeling (middenstreep) trouwens ook nog enige rechtsgeldigheid, of zeggingskracht, of is t net als met fatsoen maar een beetje op vrijblijvende basis die aanwijzing?
Edwin de la Ruelle (2-9-2018 om 07:39)
Met zijn drieën naast mekaar en niet willen toegeven zeker? Maak ik dikwijls mee!
Cookie-instellingen beheren