Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in schuur Sint Philipsland

Toegevoegd: 02-09-2018, 00.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - In een schuur aan de Sluisweg in Sint Philipsland is vanavond rond 21.00 uur een brand uitgebroken. De brandweer was met veel materiaal uitgerukt om deze uitslaande brand te blussen.


In de schuur waren geen dieren of personen meer aanwezig. Op het dak van de schuur lag asbest, maar de inschatting van de brandweer is dat de verspreiding van deze asbestdeeltjes beperkt blijft tot een aangrenzend weiland. De brandweer was ter plaatse met tankautospuiten uit Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen. Om voldoende bluswater ter plaatse te krijgen zijn de waterwagens van Sint-Annaland, Bergen op Zoom en Woensdrecht gealarmeerd. Ook de hoogwerker uit Bergen op Zoom is ingezet.

Vanwege de rookontwikkeling is enkele buurtbewoners het advies gegeven om de ramen en deuren tijdelijk dicht te houden. Rond 22:45 uur werd het sein brand meester gegeven. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Stichting Salvage is opgeroepen om de eigenaar te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren