Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 83 km

Man gewond na ongeluk met barbecue

Toegevoegd: 02-09-2018, 20.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - De hulpdiensten hebben zondagavond een man met brandwonden geëvacueerd uit een natuurgebied tussen Scharendijke en Oudorp.


Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen nadat de man gewond was geraakt toen hij spiritus op de barbecue had gedaan. Omdat de plek van het slachtoffer lastig te bereiken was is de traumahelikopter ter plaatse gegaan.

De KNRM van Oudorp heeft het slachtoffer vervolgens naar de haven in Scharendijke gebracht. Hier stond een ambulance klaar die de man naar het ziekenhuis heeft gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (3-9-2018 om 10:29)
Op alle mogelijke manieren wordt er voor gewaarschuwd dat je geen spiritus op een brandende barbecue moet gooien, maar sommigen zijn slecht op de hoogte, ondanks alle moderne informatietechnologie. Als je dag in dag uit op je schermpje tuurt moet je dat toch eens voorbij zien komen......
Cookie-instellingen beheren